Algemene voorwaarden

Privacypolicy

©2019 by Consensus Rechtskundig Adviesbureau.

06-36428168

Oudemolensedijk 4
4793 TH, Fijnaart

KVK: 72781874

BTW: NL224159185B01

Handdruk
papieren

Diensten

Inleidend gesprek

Snel, laagdrempelig en gratis!

Bij Consensus Rechtskundig Adviesbureau combineren we onze vaardigheden en inzichten met betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk bij te staan.

 

Rechtskundig advies inwinnen moet de regel zijn, niet de uitzondering. Wij staan voor laagdrempelig contact en betaalbaar advies. Het eerste gesprek is dan ook altijd gratis! Bel gerust op voor een gesprek of maak een afspraak.

Rechtskundig advies voor particulieren

Betrokken, No-nonsense, laagdrempelig

Wilt u uw arbeidsovereenkomst laten checken? Bent u het niet eens met een genomen besluit? Wilt u weten welke rechten u heeft op het gebied van privacy (AVG)? Heeft u een product gekocht wat niet aan uw verwachtingen voldoet? 

 

Spreekt u de juridische taal? De meeste mensen niet, maar in sommige gevallen komen we er niet onderuit. Op dat moment is het fijn te kunnen terugvallen op iemand die de taal spreekt en u bij staat. Consensus Rechtskundig Adviesbureau is zo’n partner voor u.

Twee Mannelijke handen schudden
Checklist

Rechtskundig advies voor het MKB

Stabiliteit, Betrouwbaarheid, No-nonsense

Als ondernemer heeft u regelmatig te maken met juridische vraagstukken: een klant weigert te betalen; er moet een arbeidsovereenkomst worden opgemaakt; vraagstukken omtrent garantie; ontslag of ziekte; nieuwe wetten waar uw organisatie aan moet voldoen, en ga zo maar door.

 

In dergelijke situaties is het handig een betrouwbare partner te hebben die weet hoe te handelen. Consensus Rechtskundig Advies is zo'n partner.

Neem contact op voor meer informatie over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij bieden ook een juridisch abonnement voor ondernemers aan.

AVG Compliance

Begeleiding door experts

Wij onderzoeken de huidige praktijk van uw organisatie en bekijken welke stappen voor u noodzakelijk zijn om conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming te werken. Vervolgens stellen we een strategie op om uw organisatie AVG-Proof te maken. Helder genoeg om zelf mee aan de slag te gaan, maar wij doen dat natuurlijk ook graag voor u. Neem contact op voor meer informatie over hoe deze service u kan helpen.

Het is uiteraard van belang dat u uw organisatie voor wat betreft de AVG up to date houdt. Soms is het in dienst nemen van een Functionaris Gegevensbescherming verplicht. Geldt dat niet voor uw onderneming? Het is in sommige gevallen toch aan te raden er iemand voor in te huren. Consensus Rechtskundig Adviesbureau biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. 

Het maken van aantekeningen

Juridisch secretariële ondersteuning

Flexibel, betrokken, ondersteunend.

Loopt uw bedrijf over in administratie? Puilt uw inbox uit van de onbeantwoorde e-mails? Of zoekt u iemand die voorbereidend werk kan doen? Laat ons u helpen. Elke organisatie kan met kleine ondersteuning grote stappen maken. 

Neem contact op voor meer informatie en om te zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.